در اين بخش مي خوانيم:
بورک چيست و از کجا آمده؟
بورک که نحوه ي تلفظ صحيح آن با کسره بر حرف ر ميباشد (به ترکي Börek) يکي از محبوب ترين ميان وعده ها در کشور ترکيه است.
بورک علاوه بر کشور ترکيه در ساير مناطق از جمله: بالکان ها، قفقازها، ساکنان مشرق، ساکنان مديترانه، اروپاي شرقي و همينطور آسياي غربي مورد استفاده است.
اين ميان وعده ي لذيذ مدتيست که جاي خود را در سفره هاي ايراني نيز باز کرده است.
بورک از ترکيب يک خمير معروف به نام "خمير يوفکا يا فيلو" و مواد مختلف تهيه ميشود. بورک را مي توان هم در فر پخت هم در روغن سرخ کرد.
بورک تک نفره ي گوشت
بورک سبزيجات
بورک به صورت کامل و يک تکه
انواع بورک:
بورک انواع مختلفي دارد. بورک را هم به صورت يک تکه و در تابه هاي بزرگ ميپزند و پس از پخت آن را به قطعات کوچک تقسيم ميکنند و هم آن را به صورت تک نفره آماده ميکنند.
اگر قصد داريد از بورک در وعده هاي صبحانه يا عصرانه استفاده کنيد، ميتوانيد مقداري پنير و سبزيجات در خمير يوفکا بپيچيد و براي ساير اوقات مي توان از موادي مثل گوشت چرخ کرده، کالباس و سوسيس، مرغ، تخم مرغ، قارچ و هر چيزي که به آن علاقه منديد استفاده کنيد.
در ادامه طرز تهيه يک نوع بورک سنتي و آسان را براي شما آورديم:
((بورک گوشت و سيب زميني))
زمان آماده سازي: 15 دقيقه
زمان پخت: 30 دقيقه
مناسب براي: 6 نفر
مواد لازم مياني:
خمير:
براي روي بورک ها:
طرز تهيه:
14 بورک را به ابعاد دلخواه به صورت عمودي برش زده و سرو کنيد.
مراحل 1 تا 4
مراحل 5 تا 13
طرز صحيح برش بورک به صورت عمودي
اميدوارم از اين بورک هاي خوشمزه در منزل تهيه کنيد و در کنار اعضاي خانواده و دوستان لذت ببريد. براي خريد خمير يوفکا مورد نياز براي تهيه بورک ميتوانيد به سايت فروشگاه اينترنتي ميمذي مراجعه کرده و به صورت آنلاين سفارش دهيد.
ما در اسرع وقت محصولات را به دست شما ميرسانيم
درباره این سایت