کنافه يا فه يکي از انواع شيريني هاي ترکي است که با پنير تهيه شده و در شربت خيسانده مي شود. اين شيريني مخصوص کشور فلسطين بوده و نمادي از دسرهاي اين کشور است. امروزه در کشورهاي اردن، سوريه، لبنان، يونان، ترکيه و مصر نير کنافه به شکل هاي مختلف تهيه مي شود. اين شيريني از رشته کادايف و پنير تهيه مي شود که اين پنير مي تواند از انواع پنير چرب، پنير خامه اي، پنير موزورلا، پنير نابلسي، پنير شير بز يا کاشار باشد.


مواد لازم براي تهيه کنافه ( فه):


 



  • 1- رشته کادايف 300 گرم

  • 2- کره 150 گرم

  • 3- خامه 200 گرم

  • 4- پنير ( خامه اي، لبنه ، ماسکارپونه يا موزارلا) 200 گرم

  • 5- پنير پيتزا به مقدار دلخواه

  • 6- پودر پسته يک قاشق غذاخوري

  • 6- آب 5 پيمانه

  • 9- شکر 2 پيمانه

  • 10-زعفران به مقدار لازم

  • 11- دارچين، گلاب، آبليمو و عرق بهارنارنج سليقه اي و به مقدار دلخواه


 


 


کنافه


 


 


طرز تهيه کنافه:


طرز تهيه کنافه به گونه اي است که در سه مرحله به شکل زير قابل انجام است


 


مرحله1:


 



  • - ابتدا آب را بجوشانيد.

  • - شکر را در آب ريخته و هم بزنيد تا کاملا در آب حل شود.

  • - زعفران را اضافه کرده و به مدت 30 دقيقه به محلول اجازه دهيد بر روي حرارت بماند تا غليظ شود.

  • - پس از آن محلول را از روي حرارت برداريد تا خنک شود. در اين مرحله مي توانيد دارچين، گلاب، آبليمو و عرق بهارنارنج را به دلخواه در آن بريزيد.


 


مرحله2:


 



  1. رشته کادايف را کمي باز و خرد نماييد.

  2. کره را بنماري کرده و روي آن بريزيد.

  3. رشته و کره را به همراه 2 قاشق زعفران دم کرده حسابي مخلوط کنيد.

  4. در يک ظرف پنير مورد نظر خود را با خامه مخلوط نماييد.

  5. کف ظرف کنافه را چرب کرده و نصف رشته ها را در ظرف بريزيد و صاف کنيد.

  6. سپس مخلوط پنير و خامه را روي آن بريزيد.

  7. در نهايت مقداري پنير پيتزا و پس از آن بقيه رشته ها را بريزيد و مجددا سطح آن را صاف کنيد.


 


مرحله3:


 



  • براي پختن کنافه مي توانيد از اجاق گاز و فر استفاده نماييد.

  • ظرف کنافه را بر روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد و پس از پختن يک طرف کنافه آن را برگردانيد تا طرف ديگر کنافه نيز برشته شود. در نهايت شربت غليظ را روي آن بريزيد و با پودر پسته تزيين نماييد.

  • براي پختن در فر بايد ابتدا فر را با دماي 160 درجه به مدت 10 دقيقه گرم کنيد و سپس ظرف کنافه را به مدت 30 تا 35 دقيق در فر قرار دهيد. پس از خارج کردن ظرف از فر شربت را بر روي آن ريخته و با پودر پسته تزيين نماييد.


 


 


نکات لازم در طرز تهيه کنافه


 



  • 1- مي توانيد قبل از اينکه مواد را در فر يا بر روي اجاق گاز قرار دهيد، آن را به مدت يک ساعت درون يخچال قرار دهيد تا کاملا به خورد يکديگر بروند.

  • 2- اامي براي چرب کردن کف ظرف وجود ندارد، زيرا رشته با کره مخلوط شده و به ظرف نمي چسبد اما براي احتياط بهتر است اين کار را انجام دهيد.

  • 3- براي طلايي شدن سطح شيريني، مي توانيد 5 دقيقه قبل از خارج کردن آن از فر، فر را بر روي حالت پخت از بالا قرار دهيد.

  • 4- کنافه را بايد به صورت داغ سرو کنيد اما برخي افراد آن را سرد ميل مي کنند

  • 5- اگر براي پخت از اجاق گاز استفاده مي کنيد مي توانيد مخلوط کره و رشته را کمي بر روي گاز تفت داده و بعد در ظرف بچينيد.


 


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : پنير ,کنافه ,تهيه ,رشته ,کنيد ,دهيد ,قرار دهيد ,تهيه کنافه ,پودر پسته ,پسته تزيين ,تزيين نماييد ,پسته تزيين نماييد ,دارچين، گلاب، آبليمو
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

باید اشتباهمون رو جبران کنیم فروشگاه شهرک قائمیه نایین(ارغوان) Alison سایت تفریحی ,مدل ,اس ام اس ,مداحی ,آشپزی ادبی نود و هشت دانلود پیش دبستانی و دبستان پسرانه غیر دولتی اَدبستان Nancy