در اين مقاله مي خوانيد


 


خمير يوفکا


مواد تشکيل دهنده خمير يوفکا


طرز نگهداري از خمير يوفکا


طرز استفاده از خمير يوفکا


خمير يوفکا يا خمير فيلو


خريد خمير يوفکا آماده


 


خمير يوفکا:


 


يکي از انواع خميرها براي تهيه غذا، خمير يوفکا مي باشد. ويژگي اصلي اين خمير نازکي و ترد بودن آن است در واقع به قدري نازک است که از يک طرف خمير طرف ديگرش پيداست. خمير يوفکا براي تهيه بسياري از غذاها مانند سمبوسه، باقلوا، پيراشکي، پيتزا، تارت و بورک که غذاي معروف ترکيه اي است استفاده مي شود. براي استفاده از اين خمير مي توان از فر و اجاق گاز استفاده نمود و در مدت زمان کوتاه به يک غذاي لذيذ دست يافت. اين محصول طرفداران زيادي در کشورهاي آسيايي و اروپايي دارد. خمير يوفکا با اشکال مختلف دايره اي، مثلثي و مستطيلي وجود دارد و هر کدام کاربرد مخصوص به خودشان را دارند که معمولا با قرار دادن مواد مياني ( شامل انواع سبزيجات، گوشت، سوسيس، کالباس، پنير و .) بر روي خمير و پيچيدن آن، ميتوانيم غذاي مورد نظرمان را تهيه کنيم.


 


خمير يوفکا 11


 


 


مواد تشکيل دهنده خمير يوفکا:


 



  • زرده تخم مرغ

  • وانيل

  • نمک

  • ماست معمولي

  • روغن مايع

  • آرد قنادي


 


 


يوفکا 11


 


نگهداري از خمير يوفکا:


 


خمير يوفکا بايد در فريزر نگهداري شود، در اين صورت براي مدت زمان طولاني مي توان از آن استفاده نمود. پس از هربار استفاده مي توانيد مابقي خمير يوفکا را مجددا در فريزر قرار دهيد. اما بايد به دو نکته توجه کنيد. اول اينکه خميرها بايد به خوبي پوشانده شوند و در درون کيسه هاي زيپدار يا نايلون قرار گيرند تا در معرض هوا نباشند. زيرا اگر به آنها هوا برسد باعث خشک شدن و پودر شدن خمير يوفکا مي شود. نکته دوم که بايد به آن توجه کنيد تحت فشار نبودن خمير است. با توجه به اينکه خمير يوفکا از حالت انجماد خارج شده و دوباره فرآيند انجماد انجام مي شود بنابراين با در نظر گرفتن شکل پذيري خمير، بايد بر روي سطح صاف و کاملا خوابيده باشد تا از شکسته شدن آن جلوگيري شود. اما اگر خمير يوفکا شکسته شد آنها را دور نريزيد. خميرهاي شکسته نيز براي تزيين شيريني هايي مانند ناپلئوني و يا گلوله هاي بستني استفاده مي شود.


 


طرز استفاده از خمير يوفکا:


 



  • 1- براي استفاده از خمير يوفکا بايد از قبل خمير را از فريزر خارج کرده و در دماي محيط قرار دهيد تا از حالت انجماد خارج شود. به هيچ وجه براي آب شدن يخ، آن را بر روي شعله يا درون آب داغ قرار ندهيد.

  • 2- براي اينکه لايه هاي خمير به راحتي از هم جدا شوند، هنگام خارج کردن خمير از فريزر بر روي بسته آن يک شکاف کوچک ايجاد نماييد تا هواي جزئي موجود در بسته خارج شود.

  • 3- قبل از اينکه مواد مياني را بر روي خمير قرار دهيد، بايد تک تک سطح خميرها را مرطوب کنيد. براي مرطوب کردن معمولا از روغن، کره ذوب شده ، تخم مرغ ، شير ، ماست ، آب و يا مخلوط هر کدام از اينها با هم استفاده مي شود.

  • 4- مواد مياني که براي پر کردن خمير استفاده مي شود نبايد آبدار و يا داغ باشد زيرا باعث پاره شدن خمير مي شود .

  • 5- براي تزئين سطح رويي خمير خود مي توانيد از سياه دانه ، کنجد ،‌ پودر قند و يا سبزيجات خرد شده و . استفاده نماييد.

  • 6- قبل از قرار دادن غذا درون ظرف مورد نظر حتما کف ظرف را چرب کنيد تا از چسبيدن خمير به ظرف جلوگيري شود.

  • 7- اگر از روز قبل مواد را آماده مي کنيد تا زماني که ميخواهيد آن را سرخ کنيد يا در فر قرار دهيد حتما بايد آن را درون يخچال نگهداري نماييد. براي اينکه خميرها خشک نشوند آنها را درون ظرف دربسته قرار دهيد يا بر روي آن سلفون بکشيد.

  • 8- در انتها پس از پخت کامل بورک، پيراشکي و . براي اينکه سطح خمير ملايم شود، بالافاصله پس از خارج کردن خمير از درون فر آن ها را درون ظرفي در بسته قرار دهيد و يا رويشان را کاملا با سلفون بپوشانيد.


 


 


يوفکا13


 


آيا خمير يوفکا همان خمير فيلو مي باشد؟


 


هر دو خمير يوفکا و فيلو براي تهيه انواع شيريني جات، باقلوا، پيراشکي، سمبوسه، بورک و. مورد استفاده قرار مي گيرند و بسيار پرطرفدار هستند. اين دو خمير بسيار نازک بوده و در تهيه آنها از هيچ گونه خمير مايع يا بکينگ پودر استفاده نمي شود بنابراين  بسيار ترد هستند. افراد زيادي تصور مي کنند خمير يوفکا همان خمير فيلو است و آنها را به جاي يکديگر به کار مي برند. اما در واقعيت اين دو خمير باهم متفاوت هستند. خمير يوفکا ترد تر از خمير فيلو است. بنابراين در تهيه شيريني پزي بيشتز از خمير فيلو استفاده مي شود چون نرم تر است. يا اگر بخواهيد از خمير فيلو به جاي خمير يوفکا استفاده کنيد بايد از چند لايه خمير استفاده کنيد و ما بين خميرها را به کره آغشته کنيد، تا دسر يا غذاي شما تردتر شود. تفاوت ديگر خمير يوفکا و فيلو نحوه آماده سازي آنها براي پخت است. به اين صورت که براي استفاده از خمير يوفکا، بهتر است قبل از ريختن مواد داخل آن، نيمه پخت شود و سپس مورد استفاده قرار بگيرد تا پس از پخت، نگهداري آن آسان‌تر شود. اما در مورد خمير فيلو، مي‌توان آن را به همان صورت خام استفاده کرد و نيازي به نيمه پخت شدن آن قبل از ريختن مواد نيست.


 


 


يوفکا 14


 


خريد خمير يوفکا:


 


انعطاف پذيري و طعم عالي اين نان، آشپزي را براي شما لذت بخش مي‌کند. محدوديت براي تزئين خمير يوفکا و مواد داخل آن وجود ندارد. شما ميتوانيد به شکل هاي مختلف آنرا تزئين و با مواد و ترکيبات گوناگون سرخ کنيد.جذب كم روغن و لذيذ و راحت الهضم  بودن اين خمير به دليل وجود پروتئين بالا از ويژگي‌هاي منحصر به فرد خمير يوفكا هومينا است. خمير يوفکا هومينا در مدل‌هاي مختلف مثلثي، مربعي و گرد به بازار عرضه مي‌شود. شما ميتوانيد با خريد خمير يوفکا هومينا از فروشگاه ميمذي به راحتي آن را درب منزل خود تحويل بگيريد.


 



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

درب ضد سرقت چوبی و فلزی دفتر ترجمه رسمی دکتر محمدرضا مجتهدی سالن آرایشی و زیبایی بیوتی cinema iran ترانه خونه کرکره برقی وبلاگ توسعه خبری متن باز چشم تو Carl