خمير پيراشکي آماده


 


آنچه در اين مقاله مي خوانيد


مقدمه


تعريف خمير


انواع خمير و کاربرد آن


 


مقدمه:


 


پيراشکي يکي از غذاهاي ملي روسيه است، که نامي عمومي هم براي غذاهاي پخته يا سرخ‌شده‌اي است که با مواد متنوعي پر شده‌اند. اين مواد متنوع ميتواند از انواع مواد پيتزا يا حتي پنير صبحانه نيز باشد و خمير آن نيز ميتواند انواع خمير ها مثل خمير پيتزا يا حتي خمير نان بربري باشد. براي تسريع در فرآيند آشپزي، خميرهاي آماده پيراشکي نيز گزينه مناسبي براي استفاده هستند.


 


 


 


خمير پيراشکي


 


 


تعريف خمير:


 


خمير به طور معمول با مخلوط کردن آرد با مقدار کمي آب و يا مايعات ديگر تهيه مي شود و گاهي شامل خميرمايه يا ساير مواد تركيب کننده و همچنين چربي هاي مختلف يا طعم دهنده ها است. خميرمايه در واقع خميري ترش حاوي مخمر است که باعث ورم کردن خمير مي‌شود که به نوبه خود باعث بهتر شدن نان مي‌شود. خميرها از طيفهاي متنوعي از آرد ، مانند گندم، ذرت ، برنج ، حبوبات ، بادام و ساير غلات و محصولات زراعي مورد استفاده در سراسر جهان تهيه مي شوند و نمک ، روغن يا چربي ، قند يا عسل و گاهي شير يا تخم مرغ نيز از ترکيبات متداول در خمير نان هستند.  اگرچه بيشتر خميرها داراي مواد با خواص ويسکوالاستيک هستند، اما هيچ تعريف دقيقي از مواد تشکيل دهنده خمير ارائه نشده است.


 


 


 


خمير 1


 


انواع خمير و کاربرد آن:


 


خمير ها بسته به مواد تشکيل دهنده ، نوع محصولي که توليد مي کند ، داراي مخمر باشد يا خير ، نحوه مخلوط کردن خمير (از نظر سرعت اختلاط و ورز دادن) و روش پخت متفاوت هستند. خميرهاي تخمير شده (که عموماً از غلات يا حبوبات غلات يا آرد ، که با آب و مخمر مخلوط شده اند) در سراسر جهان براي تهيه نان هاي مختلف استفاده مي شود. خميرهاي تجاري نان مثل خمير پيراشکي آماده همچنين ممکن است شامل نرم کننده خمير باشند که اين عناصر  به قوام خمير و محصول نهايي کمک مي کند. اين خميرهاي تجاري شامل انواع خمير پيراشکي، خمير کروسان و همچنين خمير هزارلا مي باشد.


نوعي از خميرها وجود دارند که ميزان چربي بيشتر و آب کمتري دارند و در نتيجه چسبندگي کمتري ايجاد مي کنند. اين گروه از خميرها شامل بسياري از خميرهاي پوسته کوکي و پاي و شيريني هاي کوچک مي باشد. فرايند تهيه و شکل دادن خمير پيش زمينه اي براي تهيه طيف گسترده اي از مواد غذايي به ويژه نان و همچنين بيسکويت ، کيک ، کلوچه، کوکي، نودل، ماکاروني، شيريني، پيتزا و… است.


 


 


انواع خمير





مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : خمير ,مواد ,تهيه ,خميرهاي ,پيراشکي ,خميرها ,تشکيل دهنده ,براي تهيه ,خميرهاي تجاري ,مواد تشکيل ,سراسر جهان ,مواد تشکيل دهنده
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سیتم تهویه مطبوع-ایرواشر حس شادی طراحی سایت | طراحی وب سایت | طراحی سایت تهران رفوضه بانوی طبیعت نکته هاي معنوي Stephanie تری درآمد آنلاین معامله ملک - خرید، فروش، رهن، اجاره، پیش فروش، مشارکت